TÁJÉKOZTATÓ – A FOGÁSZATI ELLÁTÁSRÓL

A járványügyi vészhelyzetre való tekintettel a fogászati ellátás fertőzésveszély szempontjából kiemelt területnek számít. A fogorvosi rendelő személyzete a betegellátás során nap, mint nap, számos alkalommal kontaminálódhat a fertőző betegségek átvitelére alkalmas testváladékokkal (vérrel, nyállal,  … stb.)

A fogászati kezelés során a víz- és levegőhűtéssel nagy fordulatszámon működő kézi darabok, illetve az ultrahangos depurátorok használatakor mikroorganizmusokat tartalmazó aeroszol képződik, amely több órán keresztül a levegőben maradhat. Az aeroszol képződés az egyébként is cseppfertőzésnek nagymértékben kitett fogorvosok és asszisztensek fertőzésének a kockázatát így exponenciálisan megnöveli.

Ezért kérjük Önöket,hogy erre való tekintettel a nem sürgős kezeléseket(fogkő levétel,töméscsere,fogpótlás készítés,terhes szűrés,stb.)halasszuk el a koronavírus járvány lecsengésse utáni időszakra.

Addig csak sürgős eseteket áll módunkban ellátni.
TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

06-28/483-141 06-70/5345502

Megértésüket köszönjük!

FOGÁSZAT


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Címkék:  

Szóljon hozzá!

Használhatja ezeket a HTML elemek és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM