HIVATAL

 

IMG_0289_01Befejeződtek a “Valkó Polgármesteri Hivatal épületének

 komplex akadálymentesítése” c. Projekt kivitelezési

munkálatai, melyhez uniós forrást nyert az önkormányzat.

A támogatott projekt összköltségvetése

(a megigényelt áfa kompenzációs kérelem alapján)

14.255.270 Ft.

 

 A kedvezményezett (Valkó Nagyközség Önkormányzata) a projekt keretében vállalt célokat megvalósította, amely a következő projektelemeket érintette: elektronikus ügyfélhívó rendszer felállítása, hallássérültek számára indukciós hurok beállítása, akadálymentesített ügyfélpultok-asztalok, wc, parkoló, tájékozódást segítő információs táblák és korlátok kialakítása, valamint megfelelő szélességű belső nyílászárók és padlóburkolatok cseréje is megtörtént.

 

 

A műszaki átadás-átvételre 2012.szeptember 20-án került sor, ahol a műszaki ellenőr, a rehabilitációs szakmérnök és a kivitelező is jelen volt. A műszaki átadás-átvétel sikeres volt, a műszaki ellenőr igazolása alapján a projektben leírtak szerint valósult meg a kivitelezés.

 

2012-09-27

 


Elindult a „Valkó Polgármesteri Hivatal épületének komplex akadálymentesítése” c. Projekt kivitelezési munkálatai is, melyhez uniós forrást nyert az önkormányzat.

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 12.829.743.- Ft. A projekt célja, a tulajdonos (Valkó Nagyközség Önkormányzata) a Polgármesteri Hivatal épületét használhatóvá kívánja tenni mozgásukban korlátozott, illetve hátrányos helyzetű emberek számára is, azaz akadálymentesítést szeretne megvalósítani.

 

 

A megvalósításra váró projektelemek a következők: elektronikus ügyfélhívó rendszer felállítása, hallássérültek számára indukciós hurok beállítása, akadálymentesített ügyfélpultok-asztalok, wc, parkoló, tájékoztatása, valamint megfelelő szélességű belső nyílászárók és padlóburkolatok cseréje fog megtörténni.

2012-07-04

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM
Oldal info: [email protected]