DTkH Nonprofit Kft. – 2022. évi matrica ellenőrzése

Kérjük Ügyfeleinket, hogy ezen, hulladékgazdálkodási közszolgáltatáshoz tartozó matricá(ka)t szíveskedjenek az edényzetekre jól látható helyre felragasztani. Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag matricával megjelölt edények ürítését végezzük el a közszolgáltatás részeként. A közszolgáltatással kapcsolatos észrevételeiket, valamint matrica igénylésüket (amennyiben nem kapták meg) a 06-28/561-200-as telefonszámon jelezhetik a lakosok.

Tovább ...

DTkH Nonprofit Kft. – Társaságunk a továbbiakban nem szállít el hamu hulladékot

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk a továbbiakban nem szállít el hamu hulladékot a településekről.

Társaságunknak csak a közszolgáltatás körébe tartozó hulladékok tekintetében áll fenn szolgáltatási kötelezettsége. Ezen hulladékok zöme a háztartási hulladék és a települési hulladék csoportjába sorolható be a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Ht.) alapján: 

Ht. 2. § (1) 21. háztartási hulladék: a háztartásban, ideértve a lakó-, üdülő, vagy hétvégi házas ingatlanban, valamint a háztartásokhoz tartozó közös használatú helyiségekben képződő vegyes és elkülönítetten gyűjtött hulladék, amely magában foglalja a papír- és kartonpapír-, üveg-, fém- és műanyaghulladékot, biohulladékot, fa- és textilhulladékot...

Tovább ...

Burkolat-fenntartási munkálatok 2022. április 19 – május 10.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Igazgatóságunk a 2022. évi Magyar Falu Útfelújítási Program keretein belül a 3104 j. Gödöllő-Tura-Hatvan összekötő út 14+800 – 16+200 km szelvények (Vácszentlászló, Valkói és Turai út Akácfa út és Rét köz által határolt), valamint a 9+810 – 10+530 km szelvények közötti (Valkó és Gödöllő közötti külterületi jellegű rész) szakaszán burkolat-fenntartási munkálatokat végez 2022. április 19 – május 10. közötti időszakban.

VALKÓ

  • burkolat előkészítése, marása 2022. április 25 –27.
  • aszfalt rétegek (kopó) terítése, tömörítése 2022. május 4 – 10.

A karbantartási tevékenység eredményeként a mintegy 700 méter hosszban megújuló útszakasszal komfortosabb, biztonságosabb közlekedési feltétel...

Tovább ...

Valkói Polgárőr Egyesület (VALKÓI HÍRMONDÓ – 2021. XVI. évfolyam, 3. szám – szeptember)

2_PDFsam_2021_3sz_b

VALKÓI HÍRMONDÓ – 2021. XVI. évfolyam, 3. szám – szeptember

A nyáron is gőzerővel folytatódott a munka településünk fejlődéséért

“A Valkói Polgárőr Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alapból korábban elnyert pályázati összegből beszerezte a formaruhákat, illetve a támogatás többi részét felhasználta a gépjárművek üzemeltetéséhez és egyéb a pályázatban leírt beszerzésekre. A beszerzések és egyben a támogatással felhasznált összeg mértéke 805.994 Ft volt. A Pest Megyei Polgárőr Szövetség az egyesületek által megpályázható működési támogatások keretéből 200.000 Ft támogatással segíti a polgárőrség munkáját, melyet a gépjárművek karbantartására és szervizelésére fordít majd az egyesület...

Tovább ...

NAV – Még három hétig akár SMS-ben is kérhető a postázás

2022. február 22.

Akinek még nincs KAÜ-azonosítója (ügyfélkapu, elektronikus személyi igazolvány telefonos azonosítás, arcképes azonosítás), és nem is szeretne ezzel a lehetőséggel élni, az az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.

A NAV idén is automatikusan, külön kérés nélkül elkészíti azok szja-bevallási tervezetét, akikről munkáltatói, kifizetői adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy egyéni vállalkozó.

Bárki, aki KAÜ-azonosítóval (ügyfélkapu, el...

Tovább ...

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM