AZ AGAPE ALAPSZOLGÁLTATÁSI KÖZPONT ÉS VALKÓ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK TÁJÉKOZTATÓJA IDŐSEK ELLÁTÁSÁRÓL

Az Agape Alapszolgáltatási Központ és Valkó Nagyközség Önkormányzata tájékoztatja a kedves lakosságot, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának útmutatásai alapján a koronavírus további terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentése céljából, szolgáltatásainál a következőkben jár el a veszélyhelyzet visszavonásáig:

  1. A szolgáltatást igénybevevő személyek figyelmét felhívjuk, hogy a veszélyhelyzet időtartama alatt lehetőség szerint ne hagyják el otthonukat, a személyes találkozásokat minimalizálják az ellátásukat segítő közvetlen hozzátartozókra és segítő szakemberekre.

  2. Minden alapszolgáltatás esetében elsősorban telefonon vagy e-mailen keresztül tartjuk a kapcsolatot. Kérjük így jelezzék intézményünk felé a szükséges segítségnyújtás iránti kérelmet.

Szociális étkeztetés:

A napi egyszeri meleg ételt szociális segítőnk minden esetben házhoz szállítja, helyben étkezésre nincs lehetőség.

Népkonyha:

Átmeneti nyitva tartás : 11:00 – 12:00

  1. az intézmény épületébe, az átadó ablakhoz egyesével lépjenek be

  2. az épület ajtajánál várakozva tartsák be az egymás közti 2 méteres távolságot

  3. fokozottan ügyeljenek a higiénés előírásokra

A helyben fogyasztás lehetőségét átmenetileg szüneteltetjük, kérjük az étel átadása után haladéktalanul hagyják el az intézmény területét!

Házi segítségnyújtás:

Gondozottaink továbbra is számíthatnak ellátásunkra a személyi gondozás és a szociális segítés területén. Azonban, ellátottaink és gondozóink védelme érdekében csak a legszükségesebb tevékenységeket biztosítjuk, a lehető legrövidebb személyes kontaktus és a személyes védelem maximális betartásával.

Nappali ellátás:

  1. A nappali intézmény épületében nyújtott szolgáltatások (Idősek napközbeni ellátása a Szent Erzsébet Házban) a veszélyhelyzet elmúltáig felfüggesztésre kerülnek.

  2. Intézményünk fürdőjét, mellékhelyiségeit, étkezőjét igénybevevőink nem használhatják. Mosásra, ruhatisztításra nincs lehetőség.

  3. Az idős személyek ellátását a nappali ellátásban dolgozó munkatársaink biztosítják az önálló életvitelük fenntartása érdekében szükséges szolgáltatásokkal. (pl. bevásárlás, gyógyszerkiváltás, csekkbefizetés) Az ebédet házhoz szállítjuk.

  4. A kapcsolatot telefonon, e-mailen tartjuk.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel, az Agape Alapszolgáltatási Központ vállalja minden rászoruló idős, beteg valkói embertársunk segítését, (bevásárlás, gyógyszerkiváltás, postai ügyintézés) függetlenül attól, hogy jelenleg rendelkezik-e megállapodással a szolgáltatásunk igénybevételéről.

Elérhetőségeink:

e-mail cím: [email protected]

telefonos ügyelet: hétköznapokon 9:00 – 14:00 óráig a 06 28 572 050 telefonszámon

Kérjük a hozzátartozók, szomszédok odafigyelését és segítségét, hogy ezek az információk eljussanak minden idős, rászoruló falunkbelihez! Vigyázzunk magunkra, vigyázzanak egymásra!

Minden jót kívánva, tisztelettel:

Povázsonné Zséli Zsuzsanna

intézményvezető

Címkék:  

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM
Oldal info: [email protected]