TÁJÉKOZTATÓ – A VALKÓI POLGÁRMESTERI HIVATALBAN 2020. MÁRCIUS 16-TÓL HATÁROZATLAN IDEIG AZ ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében a Valkói Polgármesteri Hivatalban 2020. március 16-tól határozatlan ideig az ügyfélfogadás szünetel, a Hivatal munkatársai ügyfeleket nem fogadnak.

Kizárólag az alábbi ügyekben lehetséges az ügyfélfogadás: házasságkötési szándék bejelentése és apai elismerő nyilatkozat megtétele. Ezekben az esetekben, a Hivatalban való megjelenés előtt az anyakönyvvezetővel telefonon időpontot egyeztetni szükséges.

Az ügyfélfogadás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál is szünetel, a családsegítőhöz kizárólag telefonon fordulhatnak a 06-28-700-850 vagy 06-30-873-5310 telefonszámok bármelyikén.

A Polgármesteri Hivatal házipénztárában a készpénzes be- és kifizetések felfüggesztésre kerülnek. Esetleges fizetési kötelezettségeiket utalással szíveskedjenek rendezni.

Kérjük az ügyfeleket, hogy beadványaikat elsősorban elektronikus úton jutassák el a Polgármesteri Hivatalba, az alábbi lehetőségeken:

  • Önkormányzati Hivatali Portálon keresztül – https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap – kérelmet kitöltve ügyfélkapuval rendelkező személy elektronikus azonosítást követően, vagy azonosítás nélkül e-mailben vagy postai úton (a hivatali portál elérhető a www.valko.hu. honlapon keresztül is)

  • Egyéb beadványokat ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek e-papíron az alábbi oldalon: https://epapir.gov.hu/

  • E-mailben a hivatal e-mail címére: [email protected]

  • A hivatal telefonos elérhetősége: 06-28-483-443

Kérjük szíves együttműködésüket!

Megértésüket köszönjük!

 

Szélesné dr. Szénási Anna

jegyző

Címkék:  

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM
Oldal info: [email protected]