ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁSA (2017.04.05.)

Tisztelt valkói Lakosok!

A Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. Valkó hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a lakosság számára kétheti rendszerességgel biztosítja a zöldhulladék szállítását  április 1-től november 30-ig terjedő időszakban.

A speciális, biológiailag lebomló 110 l-es zöldhulladék gyűjtő zsák a lakosság számára bruttó 50 Ft/db áron elérhető Valkó településen a Műszaki Mezőgazdasági boltban (Kossuth u.2.).

Kérjük az alábbi rendelkezés betartása mellett a szállítás napján reggel 6 óráig helyezzék ki a hulladékot, hogy az elszállítás zökkenőmentesen történjen.

A zöldhulladék gyűjtés, a Közszolgáltató által rendszeresített, egyedileg jelölt, biológiailag lebomló, legalább 110 liter űrtartalmú zöldhulladék gyűjtő zsák alkalmazásával történik. Egy ingatlan esetében, a kijelölt gyűjtési  napon, legfeljebb 10 db zöldhulladék gyűjtő zsák helyezhető a közterületre. A biológiailag lebomló zöldhulladék gyűjtő zsák alkalmazásán felül úgynevezett kötegelt elszállítás is biztosított. A kötegelés azt jelenti, hogy az ingatlanhasználó által kihelyezett zöldhulladék nem ömlesztve, hanem legalább egy ponton összekötve kerül kihelyezésre. Az összekötegelt gallyak, ágak átmérője maximum 6 cm, hossza maximum 150 cm, térfogata 1m3 lehet.

A zöldhulladék elsősorban zöldfelületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék (pl. a falevél, az elpusztult növényi maradványok, a gyomok, a gallyak, a nyesedékek, illetve a fűkaszálék).

 

Kérjük, ügyeljen rá, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön!

Köszönjük!

Zöld Híd Régió NKft.

 

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM
Oldal info: [email protected]