Lakossági hamu, salak kapcsolatos tájékoztatás – VERTIKAL Group Nyrt.

Tájékoztatás a lakosságnál keletkező hamu hulladék kihelyezésével és elszállításával kapcsolatban.

Sokan vegyes tüzelésű kazánnal/kályhával fűtenek, melynek mellékterméke a salak és a hamu. A háztartásban keletkező kis mennyiségű hamu a kommunális gyűjtőedénybe helyezhető, csak és kizárólag:

– kihűlt állapotban,

– bezsákolva és összekötve.

A kuka ürítésekor a hamu a kis mennyiséget meghaladó mértékben szálló porként jelentkezhet, mely veszélyezteti a dolgozók egészségét, ezen felül a forró hamu rendkívül tűzveszélyes a hulladékgyűjtő autóba kerülve.

Amennyiben a személyzet a gyűjtés során nem megfelelően kihelyezett hamut észlel a hulladékgyűjtő edényzetben, az ürítést megtagadhatja.

Javasoljuk továbbá a t...

Tovább ...

Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása (2023.08.24.)

Tisztelt Közlekedők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Vármegyei Igazgatósága a 2023. évi Magyar Falu Útfelújítási Program keretein belül saját kivitelezésben a 3104 j. Gödöllő – Tura – Hatvan összekötő út 8+546 – 10+046 km szelvények közötti szakaszán 2023. augusztus 30-ig burkolat-fenntartási munkálatokat végez.

A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, útszűkület, sebességkorlátozás és időszakosan jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben.

A javítási munka pontos befejezésének időpontjáról a http://www.utinform.hu elérhetőségen is tájékozódhatnak.

A beruházás kapcsán a közútkezelő a közlekedők türelmét és megértését kéri, a munká...

Tovább ...

©2016 idStudio & SMThemes.com
IMPRESSZUM
Oldal info: [email protected]